رسیدن انبه های زودرس ممکن است بیشتر از فصلهای میانی تا اواخر طول بکشد.
انبه سبز بالغ را در دمای حدود 55 درجه فارنهایت / 13 درجه سانتیگراد نگهداری و ارسال کنید.
پروتکل رسیدن:
قبل از شروع رسیدن ، دمای تفاله میوه باید به 68 تا 72 درجه فارنهایت (20 تا 22 درجه سانتی گراد) افزایش یابد. هنگامی که دمای خمیر میوه تثبیت شد ، 100 پی پی ام اتیلن را برای حداقل 12 ساعت استفاده کنید. زمان واقعی قرار گرفتن در معرض اتیلن با بلوغ میوه تعیین می شود. تغییر جزئی در رنگ میوه نشان می دهد که انبه اتیلن تولید می کند و دیگر نیازی به منبع خارجی اتیلن نیست.
رطوبت بسیار مهم است و باید در 90-95 maintained حفظ شود.
دی اکسید کربن در هنگام رسیدن تجمع می یابد. اگر هیچ سیستم تهویه اتوماتیک وجود ندارد ، مطمئن شوید که اتاق را تقریباً هر 12 ساعت یکبار با باز کردن درها به مدت 20 دقیقه حتی هنگام استفاده از اتیلن ، تخلیه کنید. سطح واقعی CO2 برای رسیدن مناسب باید زیر 1٪ نگه داشته شود.
پس از استفاده از اتیلن ، دمای خمیر را در 65 تا 72 درجه فارنهایت (18 تا 22 درجه سانتیگراد) تا رسیدن به سطح مطلوب رسیدن (معمولاً 5 تا 9 روز) نگه دارید. سپس انبه های رسیده را در دمای 50 تا 55 درجه فارنهایت (10 تا 13 درجه سانتی گراد) در محیطی با رطوبت بالا ذخیره کرده و به زودی به مقصد نهایی برسانید.
اگر به دنبال سردخانه انبه برای رایپنینگ به روش هوای اجباری هستید سردخانه میوه پرداز گزینه خوبی است.
این توصیه ها از منابع متنوع برای استفاده توسط مشتریان اتیکس جمع آوری شده است. در حالی که ما تلاش زیادی برای ارائه تکنیک های دقیق و جاری رسیده انجام داده ایم ، اتیکس هیچ گونه ضمانتی در مورد این توصیه ها و یا کاربرد چنین اطلاعاتی در عملیات رسیدن خاص نمی دهد. لطفاً توجه داشته باشید که ما این توصیه ها را به عنوان جایگزینی برای متخصصان رسیدن فنی ارائه نمی دهیم. در صورت داشتن مشکلات رسیدن یا شروع برنامه رسیدن ، پیشنهاد می کنیم که متخصصان باخبر باشند