اتیلن یک هورمون گیاهی مهم و طبیعی است. بلوغ و پیری (پیری) گیاهان را تنظیم می کند. اتیلن به طور معمول در اکثر میوه ها و سبزیجات به مقدار کم تولید می شود. با این حال ، میوه هایی مانند موز ، آووکادو و گوجه فرنگی مقادیر بیشتری اتیلن ایجاد می کنند و این انتشار اتیلن چندین عمل مانند افزایش تنفس ، تولید بیشتر اتیلن و تغییر رنگ ، عطر و طعم را آغاز می کند. خوشبختانه ، شروع تولید داخلی اتیلن را می توان کنترل کرد. توانایی شرکتهای تولیدات تازه و مراکز توزیع برای استفاده از اتیلن باعث ارتقاء زمانهای قابل پیش بینی و رسیدن یکنواخت تر می شود ...
نتیجه این امر کیفیت بهتر و تجربه خوردن مصرف کننده است.
با توجه به مقادیر زیاد مواد غذایی ، FDA هر کدام را دسته بندی نمی کند. نمک ، فلفل و سرکه نمونه هایی هستند. اینها ، همراه با اتیلن ، همه در دسته مواد غذایی هستند که وقتی برای اهداف ذکر شده استفاده می شوند ، مطابق با شیوه تولید خوب ، توسط FDA به طور کلی به عنوان موارد ایمنی (GRAS) برای چنین مصارفی شناخته می شوند.
اتیلن در غلظت های موجود در اتاقهای رسیده (100-150 ppm) برای انسان مضر یا سمی شناخته نشده است. در حقیقت ، اتیلن از نظر پزشکی به عنوان داروی بیهوشی در غلظت های بسیار بیشتر از غلظت موجود در اتاق رسیده استفاده می شد. با این حال ، اتیلن اغلب به عنوان دلیل مشکل در تنفس در اتاقهای رسیده مورد هدف قرار می گیرد. آنچه می تواند بر برخی افراد تأثیر بگذارد معمولاً یکی از موارد زیر است:
سطوح دی اکسید کربن (CO2 ،): CO2 ، توسط میوه های رسیده در اتاق تولید می شود و سطح آن در طول زمان افزایش می یابد ، یا سطح اکسیژن: اکسیژن موجود در اتاق هنگام بارگیری توسط میوه رسیده جذب می شود. این امر گاهی اوقات تنفس در یک اتاق رسیده را دشوار می کند. افزایش CO2 و کاهش سطح اکسیژن دلایل اصلی تخلیه اتاق رسیده است.
بلی . در حداقل درجه حرارت ، میوه اساساً غیرفعال است و به اتیلن عرضه شده خارجی پاسخ خوبی نمی دهد.
اتیلن در اکثر مواد نفوذ می کند. در واقع ، از جعبه های حمل مقوایی ، چوب و حتی دیوارهای بتنی نفوذ می کند.
در حالی که اتیلن به دلیل توانایی شروع فرآیند رسیدن در چندین میوه بسیار ارزشمند است ، با تسریع روند پیری و کاهش کیفیت محصول و ماندگاری ، می تواند برای بسیاری از میوه ها ، سبزیجات ، گلها و گیاهان بسیار مضر باشد. میزان آسیب بستگی به غلظت اتیلن ، مدت زمان قرار گرفتن در معرض و دمای محصول دارد. اگر مشکوک به آسیب اتیلن هستید ، آزمایش میزان اتیلن باید انجام شود. اقلام تولید کننده اتیلن (مانند سیب ، آووکادو ، موز ، خربزه ، هلو ، گلابی و گوجه فرنگی) باید جدا از موارد حساس به اتیلن (کلم بروکلی ، کلم ، گل کلم ، سبزیجات برگ دار ، کاهو و غیره) ذخیره شوند. همچنین ، اتیلن توسط موتورها ساطع می شود. موتورهای پروپان ، دیزل و بنزین همگی اتیلن در مقادیری زیاد تولید می کنند که باعث آسیب به محصولات حساس به اتیلن ذکر شده می شود. محل ذخیره سازی را ترجیحاً در خارج از انبار ، به طور مداوم یا منظم تهویه کنید تا هوا از هر گونه اتیلن پاک شود. اتیلن را با فیلترهای جذب اتیلن حذف کنید. اینها در کاهش و حفظ سطوح پایین اتیلن ثابت شده است
اتیلن در غلظت های بالا منفجره می شود. در ppm 27000 ، فقط یک جرقه می تواند اتیلن را مشتعل کرده و باعث انفجار مهلکی شود. با این حال ، هنگام استفاده از محصولات ما طبق دستورالعمل ، رسیدن به سطح انفجاری امکان پذیر نیست. سطح مواد منفجره حدود 200 برابر بیشتر از سطح لازم برای شروع رسیدن است. همیشه در اتاقهای رسیده که از 45 متر مکعب بزرگتر هستند استفاده شود.
خیر . این یک فرایند خطرناک و کشنده است. کاربید کلسیم با آب واکنش نشان می دهد و گاز استیلن تولید می کند ، که از عملکرد اتیلن تقلید می کند و به عنوان عامل رسیدن مصنوعی استفاده می شود. با این حال ، استیلن تقریباً به اندازه اتیلن ماثر نیست (برای ماثر بودن آن باید از آن بیشتر استفاده کرد) و استیلن یک هورمون گیاهی طبیعی مانند اتیلن نیست. همچنین ، این فرآیند کاربید کلسیم احتمالاً اثری از آرسنیک و فسفر را ایجاد می کند که هر دو برای انسان بسیار سمی هستند. علاوه بر این ، از آنجا که مقدار زیادی استیلن برای تقلید از عملکرد اتیلن مورد نیاز است ، این مقدار مواد شیمیایی سمی را که به میوه نیز وارد می شوند ، تشدید می کند. مصرف میوه های رسیده با کاربید کلسیم می تواند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند. بنابراین ، استفاده از این کاربید کلسیم برای رسیدن در اکثر کشورها غیرقانونی است. فقط از اتیلن ، هورمون گیاهی طبیعی و عامل رسیدن استفاده کنید!
رسیدن ناهموار به یکی از حداقل چهار عامل ایجاد می شود:
- تنظیم ژنراتور برای اندازه اتاق بسیار کم است
- عدم استفاده از اتیلن به اندازه کافی برای تحریک رسیدن میوه به خودی خود
- نشتی هوا ، آنقدر بزرگ که سطح اتیلن را به میزان قابل توجهی کاهش دهد ، در جایی در اتاق رسیدن ایجاد شده است
- میوه نابالغ: هنگام برداشت ، میوه هنوز به مرحله بالغ نرسیده بود. برای اینکه میوه به درستی برسد ، باید در زمان رشد و بلوغ کامل چیده شود
- میوه های مخلوط شده : یک اتاق میوه که حاوی درجه های مختلف است ، از ریشه های مختلف می آید یا از نظر ویژگی یکنواخت نیست ، معمولاً به طور مساوی نمی رسد.
- میوه قدیمی: هنگام رسیدن میوه ای که مدت زمان زیادی پس از برداشت "نگهداری" شده است ، نتایج حاصل از آن ناگزیر متفاوت خواهد بود و معمولاً شامل رسیدن ناهموار می شود ، زیرا برخی از میوه ها قبل از دیگران شروع به بلوغ می کنند. به عنوان یک قاعده کلی در مورد بیشتر انواع میوه ، بهتر است از اتیلن در اسرع وقت برای بلوغ میوه سبز استفاده شود. این تضمین می کند که تمام میوه های داخل اتاق به طور یکنواخت رسیده می شوند.
استفاده از اتیلن برای انواع میوه های ارگانیک مجاز است و قوانین بر اساس کشورها متفاوت است.
به طور معمول 5 سال. محصول باید محکم بسته شود و در یک منطقه خشک و خارج از تردد در دمای کمتر از 51 درجه سانتیگراد و مطابق با قوانین آتش نشانی ذخیره شود.